ulkoverhousremontti ja huoltomaalaus

Suojaamme kotisi näyttävästi pitkäksi aikaa. Verhouslaudan ulkopinta on aina hienosahattua kuusen sydänpuuta - sitä säänkestävintä. Valitse vain minkä väriseksi haluat kotisi! Jos kotisi puuverhous on hyväkuntoinen, käyttöikää pidentää ja ulkoasun kohentaa huoltomaalaus.

tiedätkö kotisi ulkoverhouksen
kunnon?

Kartoitamme kotisi julkisivun nykytilanteen ja suunnittelemme parhaimmat ratkaisut. Ulkoverhouksen uusimisen jälkeen kotisi näyttää uudelta. Ulkoverhousremontti nostaa myös kotisi arvoa.

Tilaa ilmainen julkisivun kuntokartoitus!

Ilmainen katon kuntoarvio, katon kunnon tarkastaminen - Eliittikatot Oy
Ilmainen ulkoverhouksen kuntoarvio - Eliittikatot Oy

kotisi hyvinvointi on meille
tärkeä asia

Haluatko kodillesi uuden ilmeen ja pitkäikäisen suojan? Varmistamme, että kaikki on kunnossa: Riittävä lämpöeriste, hyvä tuuletus, laadukas verhousmateriaali sekä kestävä pintamaalaus. Uuden julkisivun ansiosta myös kotisi arvo nousee.

Ulkoverhouksen huoltoaalaus

huoltomaalaus pidentää ulkoverhouksen käyttöikää

Tiesitkö, että teemme myös hyväkuntoisten puuverhousten huoltomaalaukset? Jos talosi ei tarvitse lisäeristeitä eikä uutta verhousta, uusi maalaus kannattaa. Ulkoverhouksen huoltomaalaus pidentää verhouksen käyttöikää ja talosi saa uuden, kauniin asun.

ulkoverhousremontti kotisi parhaaksi

hyviä kädentaitoja ja harkittuja ratkaisuja

Ilmainen ulkoverhouksen ja julkisivun kuntokartoitus ja suunnittelu

Ilmainen kuntokartoitus
ja suunnittelu

Kartoitamme kotisi ulkovaipan nykytilanteen ja mahdolliset vauriot (laho, home, vesivuodot) sekä suunnittelemme sopivan eristysratkaisun. Eristeinä käytämme vain korkealuokkaisia puukuitueristeitä. Saat kodilllesi parhaan suojan, joka estää uusien vaurioiden syntymisen.

Ammattitaitoinen ulkoverhousremontti ja julkisivun asennus

Ammattitaitoinen
asennus

Meidät tunnetaan tarkkaa työtä tekevänä yrityksenä. Voit valita kotiisi avaimet käteen -asennuksen - upea ulkoverhous voidaan asentaa vaikkapa lomamatkasi aikana! Kotisi julkisivusta tulee näyttävä ja pitkäikäinen, käytämme ainoastaan alan huipputuotteita.

Ulkoverhousremontti, kirjallinen takuu

Kirjallinen
takuu

Lopuksi siivoamme jälkemme - ja ulkoverhous on valmis. Tehdylle työlle annamme 5 vuoden kirjallisen takuun. Takuutodistuksen mukana saat ulkoverhouksen huolto-ohjeet.

Katso myös

Varttikaton purku turvallisesti
Ulkoverhouksen asbestipurku
ja työturvallisuus

Onko kotisi ulkoverhous asbestia sisältävää mineriittilevyä? Tutustu, miten julkisivun asbestipurku käy valtuutetulla ammmattitaidolla turvallisesti.

Ulkoverhouksen asbestipurku

Kattoremontin rahoitus
Julkisivuremontti joustavasti
kuukausierissä

Pienellä kuukausimaksulla toteutuu suurempikin ulkoverhousremontti. Kattotilillä nyt rajoitetun ajan jopa 6 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Ulkoverhousremontin rahoitus

RALA Luotettava Kumppani Suomen Vahvimmat Kauppalehden Kasvuyritys Kauppalehden Menestyjäyritys AA-luottoluokitus Bisnode - Lowest Credit Risk King Of Roofs 2019