Katon pinnoitus

  • Pinnoitus on edullinen ja nopea tapa palauttaa kulunut tiilikatto uutta vastaavaksi ja jatkaa sen käyttöikää jopa 20 vuotta.
  • Katon pinnoitus kohentaa ilmeen ja katon toimivuuden uudenveroiseksi.
  • Laadukkailla, kattovalmistajan hyväksymillä pinnoiteaineilla kattotiilen takuu säilyy ja voit turvallisesti siirtää suuremman kattoremontin myöhemmäksi.
  • Kattoremontteja kodeille ja kiinteistöille yli 20 vuotta.
  • Yksi sopimus, yksi tekijä - helppoa ja huoletonta.

tiilikaton pinnoitus

Lisää käyttöikää, helpompaa huollettavuutta ja upea ilme

Tiilikaton pinnoitus ja maalaus pidentää tiilikaton käyttöikää

Katon pinnoitus pidentää tiilikaton käyttöikää

Jos tiilikaton pinta on kulunut eikä pesu ole enää riittävä huoltotoimenpide, katon pinnoitus on edullinen ja nopea keino palauttaa katon toiminta uutta vastaavalle tasolle ja pidentää sen käyttöikää jopa 20 vuotta.

Tiilikaton pinnoitus palauttaa katon pinnan uudenveroiseksi

Katon pinnoittaminen helpottaa katon huoltoa

Katon pinnoitus antaa kodillesi kauniin ilmeen - katon värisävy on uudenveroinen! Katon pinnoitus helpottaa myös säännöllistä katon huoltoa ja vähentää sammaleen, lehtien, oksien ja muun kasvuston kertymistä.

Katon pinnoitus suojaa rakenteita

Uusi pinnoite suojaa kotisi rakenteita

Huolellisen puhdistuksen ja korkeapainepesun jälkeen katolle voidaan tehdä sammaleenestokäsittely. Sen jälkeen katto maalataan kahteen kertaan korkeapaineruiskulla. Ammattitaidolla tehty tiilikaton pinnoitus luo hyvän ja pitkään kestävän suojan.

Sammaloitunut, kulunut tai haalistunut tiilikatto?

Pinnoitus on edullinen ja nopea tapa palauttaa tiilikatto uudenveroiseksi

Sammaloitunut katto ennen katon huoltotoimenpiteitä.

Sammaloitunut katto ennen katon huoltotoimenpiteitä

Tiilikatto ennen ja jälkeen katon pinnoituksen.

Tiilikatto ennen ja jälkeen katon pinnoituksen

Kulunut ja haalistunut kattotiili ennen ja jälkeen pinnoitusta.

Kulunut ja haalistunut kattotiili ennen ja jälkeen pinnoitusta

Tiilikatto ennen ja jälkeen katon pinnoituksen.

Tiilikatto ennen ja jälkeen katon pinnoituksen


Asiakkaidemme kokemuksia

Ilmainen katon kuntokartoitus ja katon pinnoituksen suunnittelu

Ilmainen kuntokartoitus

Tarkistamme kotisi katon ja kartoitamme mahdolliset kulumat, aluskatteen kunnon sekä varmistamme kattosi soveltuvuuden pinnoitettavaksi.

Suunnittelemme huolellisesti katollesi laadukkaan pinnoituksen, joka antaa hyvän suojan pitkäksi aikaa, estää vaurioiden syntymisen ja antaa uuden, upean ilmeen.

Avaimet käteen -katon pinnoitus Eliittikatoilta

Ammattitaitoinen
katon pinnoitus

Eliittikatot on tunnettu ammattitaidosta. Tarjoamme täyden avaimet käteen -palvelun, jolloin voit ottaa rennosti kun kattosi saa uuden pinnan. Ammattilaisten toteuttama pinnoitus tehdään ammattilaisten käyttöön tarkoitetulla BMI Ormax Pro -pinnoitteella. Se levitetään katolle erityisesti kattojen pinnoitukseen soveltuvalla korkeapaineruiskulla.

Katon pinnoitus huipputuotteilla.

Alan
huipputuotteet

Käytämme turvallisia, alan huipputuotteita. Varmistamme, että pinnoitemateriaali käy kaikista parhaiten katollesi.

Eliittikatot käyttää kattojen pinnoituksessa vain BMI Ormax Pro -pinnoitetta, joka on ainoa Ormax- tiilien valmistajan hyväksymä pinnoite.

Katon pinnoituksen takuu - Eliittikatot Oy

Kirjallinen
takuu

Lopuksi siivoamme jälkemme ja kotisi katon pinnoitus on valmis. Kun BMI Ormax- tiilikate pinnoitetaan, on tärkeää, että se tehdään ainoastaan valmistajan hyväksymällä tuotteella ja työn tekevät valmistajan kouluttama pinnoitusyritys. Tällä tavoin varmistetaan, että katon mahdollinen takuu jatkuu.

Katon pinnoitus, Eliittikatot Oy:n kattoasentajat.

Tiilikatto hilseilee? Tiilikatolla kasvustoa? Kattotiilet ovat haalistuneet?

Huolestuttaako kodin katon kunto? Onko tiilikatto yli 30 vuotta vanha? Pyydä ilmainen katon kuntokartoitus sekä korjaus- ja pinnoitussuunnitelma nyt.

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö!

BMI Ormax Pro -kattopinnoite

BMI Ormax Pro on hengittävä pinnoite, joka tarttuu erinomaisesti betonikattotiileen sekä hylkii tehokkaasti vettä, likaa ja kasvustoa. Samalla pinnoitteen reseptin korkealuokkaiset ja testatut ainesosat antavat katolle kauniin ja pitkäikäisen värisävyn sekä uutta vastaavan ulkonäön.

Pinnoitteen elastisuus takaa sen erinomaisen tarttuvuuden vaikeissakin olosuhteissa. Pinnoite kestä UV-säteilyä, kulumista sekä erilaisia lämpötilavaihteluja.

BMI Ormax Pro on testattu konsernin teknisessä keskuksessa Frankfurtissa; se läpäisee tiukimmatkin kattopinnotteelle asetetut vaatimukset!

Ammattilaisten kehitystyön tulos

  1. BMI Ormax Pro -pinnoitteessa on korkea kuiva-ainepitoisuus, jonka ansiosta pinnoite antaa kestävän, tasaisen ja kauniin lopputuloksen. Pinnoite ei ohene kuivuessaan.
  2. BMI Ormax Pron huippukorkea väripigmenttipitoisuus antaa näyttävän ja kirkkaan värisävyn sekä erinomaisen UV -kestävyyden.
  3. BMI Ormax Pro on hengittävä pinnoite; se hylkii veden ja kosteuden 100%:sti, mutta antaa tiilen sisällä olevan kosteuden poistua.
  4. BMI Ormax Pro on turvallinen käyttäjälle ja ympärstölle; ei tunnettuja terveyshaittoja.

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö!

Katso myös

Kattoremontin rahoitus
Katon pinnoitus joustavasti kuukausierissä

Pienellä kuukausimaksulla katon pinnoitus käy kätevästi. Kattotilillä nyt rajoitetun ajan jopa 6 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Katon pinnoitus ja rahoitus

Katso milloin on kattoremontin aika - Eliittikatot Oy
kattoremontin tai katon pinnoituksen aika?

Tiilikatto vuotaa? Tiilikatto on sammaleen peitossa? Tiilikaton aluskate on rikkonainen? Katso tavallisimmat hälytysmerkit.

Milloin kattoremontti?

RALA Luotettava Kumppani Suomen Vahvimmat Kauppalehden Kasvuyritys Kauppalehden Menestyjäyritys AA-luottoluokitus Bisnode - Lowest Credit Risk King Of Roofs 2019