Tiilikattoremontti

Näyttävä Ormax-tiilikatto nostaa kotisi arvoa, ja tarjoaa huoletonta ja hiljaista asumista vuosikymmeniksi eteenpäin.

Ormax-tiilikatto

suomen suosituin tiilikatto

Ormax on kaunis ja kestävä, Suomen olosuhteisiin suunniteltu tiilikatto. Ormax-Tiilikatto on muotoilultaan ajaton, ja tarjolla on laaja valikoima kattotiiliä ylellisistä lasitetuista savikattotiilistä edullisiin betonikattotiiliin.

Suomalaista huippulaatua reiluilla takuilla

Kotimaisia Ormax-betonikattotiiliä on valmistettu jo vuodesta 1977. Ormax-tiilet sekä uuden sukupolven Ormax Protector+ valmistetaan yhdessä Euroopan nykyaikaisimmasta betonikattotiilitehtaasta Orimattilan Pennalassa. Ormax-tuotteille on myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi kotimaisuudesta. Ormax-tiilen runkotakuu on 30 vuotta.

Tiilikaton kattoremontti

Paras tiilikatto kodillesi

Ormax Protector+

Ormax Protector+ on asiakkaidemme suosikki, pinnoitukseltaan paras kattotiili, joka luo katollesi laadukkaan ja harmonisen ilmeen.

kaunis, kestävä ja helppohoitoinen

Ainutlaatuinen pinnoite antaa tiilelle kauniin pinnan, joka hylkii tehokkaasti likaa ja kasvillisuutta. Pinnoite suojaa myös uv-säteilyltä, jolloin väri pysyy pitkään haalistumattomana ja suojaa yläkertaa tai ullakkotiloja kuumenemiselta.

Kerromme mielellämme lisää Ormax Protector+ -kattotiilestä sekä muista vaihtoehdoista.

Ota yhteyttä sinua lähellä olevaan myyntiedustajaan!

Ormax Protector + kattotiili - Eliittikatot Oy

King of Roofs

Suomen paras kattoasentaja 2017

King of Roofs -kilpailussa valitaan Suomen paras kattoasentaja. ”Kattojen kunkku” -titteliin vaaditaan komea ja virheetön tiilikattoremontti vaativaan kohteeseen, jollaisia vain harva kattourakoitsija pystyy toteuttamaan. Olemme voittaneet kattojen kuninkuuden jo kahtena vuotena.

Tutustu King of Roofs -voittajakohteisiin

King of Roofs 2017 - Eliittikatot Oy

Katso myös

Katso milloin on kattoremontin aika - Eliittikatot Oy
kattoremontin
aika?

Tiilikatto vuotaa? Tiilikatto on sammaleen peitossa? Tiilikaton aluskate on rikkonainen? Katso tavallisimmat hälytysmerkit kattoremontin tarpeellisuudesta.

Milloin kattoremontti?

Katon pinnoitus
Tiilikaton
pinnoitus

Katon pinnoitus on edullinen ja nopea tapa palauttaa kulunut, aluskatteeltaan ehjä tiilikatto uutta vastaavaksi ja jatkaa sen käyttöikää jopa 20 vuotta

Katon pinnoitus

Kattoremontti talvella kannattaa
Kattoremontti talvella kannattaa

Osaavan henkilökunnan, toimivien ja turvallisten työtapojen sekä nykyaikaisen kaluston ansiosta kattoremontti onnistuu lumisenakin talvena.

Kattoremontti talvella

Kattoremontin rahoitus
tiiliKattoremontti
kuukausierissä

Pienellä kuukausimaksulla toteutuu suurempikin tiilikattoremontti. Kattotilillä nyt rajoitetun ajan jopa 6 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Kattoremontin rahoitus

Tiedätkö kotisi katon kunnon?

Usein katon kunnon arviointi jää katolla viivähtäväksi katseeksi. Katto on paljon muutakin kuin ulos näkyvä pinta: Talon yläpohjan täytyy toimia kokonaisuutena oikein, jotta sen alla voidaan hyvin. Katon tuulettuvuus, kondessiveden poisjohtaminen ja katon rakenteet ovat jopa tärkeämpiä kuin katemateriaalin pinnan kunto.

Siksi katto kannattaa tarkistuttaa ammattilaisella pintaa syvemmältä. Me löydämme myös katon piilevät ongelmat.

Tilaa maksuton katon kuntokartoitus nyt!

Ilmainen katon kuntoarvio, katon kunnon tarkastaminen - Eliittikatot Oy
RALA Luotettava Kumppani Suomen Vahvimmat Kauppalehden Kasvuyritys Kauppalehden Menestyjäyritys AA-luottoluokitus Bisnode - Lowest Credit Risk King Of Roofs 2019