peltikattoremontti

Poimukatteen peltikatto on laadukas, pitkäikäinen ja tyylikäs. Valitse vain kotiisi ja sen ympäristöön sopiva profiili ja värivaihtoehto!

poimukate-teräskatto

Kotimainen, korkealuokkainen peltikatto

Kotimainen Poimukate-teräskatto on suojannut suomalaisia koteja vaativissa olosuhteissa jo yli 55 vuoden ajan. Poimukate-teräskaton perusraaka-aineena käytetään molemmin puolin sinkittyä, takuupinnoitettua ja polyuretaanimaalattua teräslevyä. Valittavanasi on erilaisia profili- ja värivaihtoehtoja, jotka luovat kodillesi ryhtiä ja näyttävyyttä.

kiiltävä P50-pinnoite huipputakuulla

P50 on kiiltävä pinnoite 50 mikronin maalikerroksella. Teknisesti erinomaisena se käy profiloituna niin omakotitaloissa kuin taloyhtöissäkin. Värivalikoima on erittäin laaja. P50-pinnoitteella on 50 vuoden tekninen toimintatakuu ja 20 vuoden visuaalinen takuu.

Kerromme mielellämme lisää Poimukatteen teräskatoista, pinnotteista ja värivaihtoehdoista.

Ota yhteyttä sinua lähellä olevaan myyntiedustajaan!

Peltikaton ja teräskaton kattoremontti

Käytämme vain Kingi®-kateruuveja

ulkokäyttöön hyväksytty kateruuvi

Eliittikatto asennetaan ulkokäyttöön hyväksytyillä KINGI® kateruuveilla. KINGI®-kateruuvi on ainoa kateruuvi, joka kestää yhtä pitkään kuin markkinoiden parhaat teräskatteet.

KINGI®-kateruuveilla on:

  • 20 vuoden ruostumattomuustakuu
  • 30 vuoden vuotamattomuustakuu
  • 50 vuoden poikkiruostumattomuustakuu.
Kingi®-kateruuvi

Tiedätkö kotisi katon kunnon?

Usein katon kunnon arviointi jää katolla viivähtäväksi katseeksi. Katto on paljon muutakin kuin ulos näkyvä pinta: Talon yläpohjan täytyy toimia kokonaisuutena oikein, jotta sen alla voidaan hyvin. Katon tuulettuvuus, kondessiveden poisjohtaminen ja katon rakenteet ovat jopa tärkeämpiä kuin katemateriaalin pinnan kunto.

Siksi katto kannattaa tarkistuttaa ammattilaisella pintaa syvemmältä. Me löydämme myös katon piilevät ongelmat.

Tilaa maksuton katon kuntokartoitus nyt!

Ilmainen katon kuntoarvio, katon kunnon tarkastaminen - Eliittikatot Oy