peltikattoremontti

Poimukatteen peltikatto on laadukas, pitkäikäinen ja tyylikäs. Valitse vain kotiisi ja sen ympäristöön sopiva profiili ja värivaihtoehto!

poimukate-teräskatto

Kotimainen, korkealuokkainen peltikatto

Kotimainen Poimukate-teräskatto on suojannut suomalaisia koteja vaativissa olosuhteissa jo yli 55 vuoden ajan. Poimukate-teräskaton perusraaka-aineena käytetään molemmin puolin sinkittyä, takuupinnoitettua ja polyuretaanimaalattua teräslevyä. Valittavanasi on erilaisia profili- ja värivaihtoehtoja, jotka luovat kodillesi ryhtiä ja näyttävyyttä.

kiiltävä P50-pinnoite huipputakuulla

P50 on kiiltävä pinnoite 50 mikronin maalikerroksella. Teknisesti erinomaisena se käy profiloituna niin omakotitaloissa kuin taloyhtöissäkin. Värivalikoima on erittäin laaja. P50-pinnoitteella on 50 vuoden tekninen toimintatakuu ja 20 vuoden visuaalinen takuu.

Kerromme mielellämme lisää Poimukatteen teräskatoista, pinnotteista ja värivaihtoehdoista.

Ota yhteyttä sinua lähellä olevaan myyntiedustajaan!

Peltikaton ja teräskaton kattoremontti

Käytämme vain Kingi®-kateruuveja

ulkokäyttöön hyväksytty kateruuvi

Eliittikatto asennetaan ulkokäyttöön hyväksytyillä KINGI® kateruuveilla. KINGI®-kateruuvi on ainoa kateruuvi, joka kestää yhtä pitkään kuin markkinoiden parhaat teräskatteet.

KINGI®-kateruuveilla on:

  • 20 vuoden ruostumattomuustakuu
  • 30 vuoden vuotamattomuustakuu
  • 50 vuoden poikkiruostumattomuustakuu.
Kingi®-kateruuvi

Katso myös

Katso milloin on kattoremontin aika - Eliittikatot Oy
kattoremontin
aika?

Peltikatto vuotaa? Peltikaton naulat koholla? Peltikaton pinnoite hilseilee? Katso tavallisimmat hälytysmerkit kattoremontin tarpeellisuudesta.

Milloin kattoremontti?

Kattoremontti vaihe vaiheelta
Kattoremontti vaihe vaiheelta

Olemme tarkkaa työtä tekevä kotimainen kattoyritys. Kattoasentajan päivä näyttää, miten laadukas uusi kotimainen katto valmistuu vaihe vaiheelta.

Kattoremontti vaihe vaiheelta

Kattoremontti talvella kannattaa
Kattoremontti talvella kannattaa

Osaavan henkilökunnan, toimivien ja turvallisten työtapojen sekä nykyaikaisen kaluston ansiosta kattoremontti onnistuu lumisenakin talvena.

Kattoremontti talvella

Kattoremontin rahoitus
peltikattoremontti joustavasti
kuukausierissä

Pienellä kuukausimaksulla toteutuu suurempikin peltikattoremontti. Kattotilillä nyt rajoitetun ajan jopa 6 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Kattoremontin rahoitus

Tiedätkö kotisi katon kunnon?

Usein katon kunnon arviointi jää katolla viivähtäväksi katseeksi. Katto on paljon muutakin kuin ulos näkyvä pinta: Talon yläpohjan täytyy toimia kokonaisuutena oikein, jotta sen alla voidaan hyvin. Katon tuulettuvuus, kondessiveden poisjohtaminen ja katon rakenteet ovat jopa tärkeämpiä kuin katemateriaalin pinnan kunto.

Siksi katto kannattaa tarkistuttaa ammattilaisella pintaa syvemmältä. Me löydämme myös katon piilevät ongelmat.

Tilaa maksuton katon kuntokartoitus nyt!

Ilmainen katon kuntoarvio, katon kunnon tarkastaminen - Eliittikatot Oy
RALA Luotettava Kumppani Suomen Vahvimmat Kauppalehden Kasvuyritys Kauppalehden Menestyjäyritys AA-luottoluokitus Bisnode - Lowest Credit Risk King Of Roofs 2019