KattoremontiT taloyhtiöille

  • Laadukkaat pelti-, tiili- ja huopakatteet kiinteistönne suojaksi.
  • Kattoremontteja 20 vuotta.
  • Yksi sopimus, yksi tekijä - helppoa ja huoletonta.
  • Kattoturvatuotteet
  • Sadevesijärjestelmät
  • IV -läpiviennit
  • Piippujen pellitykset
  • Yläpohjan eristysratkaisut eli energiaremontit

10 pisteen kattoremontti

Miten se tehdään taloyhtiölle?

1. Nykytilanteen huolellinen kartoittaminen

Onnistunut taloyhtiön kattoremontti perustuu lähtötilanteen huolelliseen kartoittamiseen. Tarjottavat kohteet ja rakenteet tutkitaan yksilöllisesti.

2. Kohdekohtainen remonttisuunnitelma

Huolellisen kartoituksen jälkeen remonttisuunnitelma vastaa kiinteistön todellista remonttitarvetta. Pyydä ilmainen kattoremontin arviokäynti taloyhtiöllesi.

3. Tarkka kustannusarvio sekä Yksilöity urakkatarjous

Sitovalla ja tarkalla kustannuslaskennalla minimoimme laskutettavien lisätöiden määrät.

4. Kirjallinen urakkasopimus

Työstä tehdään aina kirjallinen urakkasopimus johon kirjataan mm. työajat ja aikataulut.

5. Kokonaisvastuu

Toimimme kohteessa päätoteuttajana ja kannamme siten kokonaisvastuun mm. työturvallisuudesta.

6. Laadukkaat materiaalit

Käytämme kokeneiden lähinnä kotimaisten toimittajien laadukkaita materiaaleja.

7. Ammattitaitoinen asennus ja Työnjohto

Asentajamme ovat kokeneita ja koulutettuja alan ammattilaisia. Työnjohdosta vastaa nimetty asennustyönjohtaja.

8. Työvaiheiden dokumentointi

Työvaiheet dokumentoidaan valokuvaamalla.

9. Kohteen luovuttaminen

Valmis työ luovutetaan tilaajalle, luovutuksesta tehdään kirjallinen luovutuspöytäkirja.

10. Takuutyö

Asennustyölle annamme 5 vuoden takuun! Tilaajalle annetaan kirjallinen takuutodistus kohteen luovutuksessa.

Taloyhtiön kattoremontti, Eliittikatot Oy:n kattoasentajat.

Taloyhtiön katto vuotaa? onko kiinteistönne katto tarkastettu?

Huolestuttaako rivi- tai paritalon katon kunto? Pyydä ilmainen taloyhtiön katon kuntokartoitus sekä korjaussuunnitelma kustannusarvioineen nyt.

Ota yhteyttä!

Taloyhtiön kattoremontti

Taloyhtiöasiakkaiden kokemuksia

Taloyhtiön kattoremontti Kuopio, Eliittikatot Oy

Kaikilta osakkailtamme vankkumaton arvostus

Olemme 7 erillisen omakotitalon muodostama asunto-osakeyhtiö. Meillä on yhteinen kaupungin vuokratontti, jonka yhteiset kiinteistönhoidolliset toimet ja kustannukset, kuten esim. puhtaanapito ja jätehuolto jaetaan osakkaiden kesken.

Talon ulkovaipasta alkaen jokainen osakas vastaa omista kustannuksistaan näin myös ulkokatteen osalta. Jouduimme siis neuvottelemaan sekä allekirjoittamaan jokainen oman talokohtaisen urakkasopimuksen, mutta neuvotteluissa tavoittelimme silti ”paljousalennuksia”.

Toteutus toimi kaikkien kriteerien osalta kiitettävästi

Taloyhtiössämme oli jo monia vuosia valmisteltu kattoremonttia mm. siksi, että osalla katoista ei ole ollut erillistä aluskatetta 1981 perustetun ”varttikatteen” alla. Eliittikatot Oy selvisi tarjouskilpailusta parhaana. Merkittäviä tekijöitä mielestäni olivat maine, luotettavuus sekä hinta-laatusuhde. Toteutus toimikin näiden kaikkien kriteerien osalta kiitettävästi.

Luotettava aikataulu Lucankin mieleen

Erityisesti ystävälliset ja ahkerat työntekijät saivat kaikilta osakkailtamme vankkumattoman arvostuksen. Oman kattoremonttimme osaltamme ainoa valitus tuli pieneltä Luca-koiraltamme, joka pelkäsi katolta kuuluvia kolinoita, mutta tähänkin olimme varautuneet ja saatuamme luotettavan toteutusaikataulun hän meni kyseisiksi päiviksi hoitotädin luokse.

Sylvi ja Tapio Nokkala sekä Luca-koira, Kuopio

Taloyhtiön kattoremontti Jämsä, Eliittikatot Oy

Rivitalon kattoremontti sujui kuin tanssi

Vanha kattomme oli rapistunut. Mietimme pitäisikö se maalata vai uusia. Tarjouspyyntö lähetettiin kymmeneen kattoalan yritykseen. Eliittikattojen projektipäällikkö Mika Aho kävi tarkistamassa kohteen, että hän sai annettua pyydetyn eritellyn ja tarkan tarjouksen.

Tarkka tarjous ilo esitellä

Eliittikattojen tarjous oli tarkka. Se oli ilo esitellä hallitukselle. Vanhan katon maalauksen ja kokonaan uuden katon välinen hintaero osoittautui lopulta niin pieneksi, että meidän kannatti päätyä uuteen kattoon. Katon vaihtoa puolsivat hyvät syyt: vanhassa katossa ei ollut aluskatetta ja katosta haluttiin energiaystävällisempi. Halusimme lämmöneristystä yläpohjatilaan. Lisäksi vanhan kattomme materiaalina oli käytetty asbestipohjaista mineriittilevyä. Halusimme uusimisen yhteydessä peltikaton.

Isännöitsijän unelmaremontti

Remontti käynnistyi, kun lumet olivat vielä maassa. Projekti eteni ripeästi. Eliittikatot osasi aikatauluttaa ja prosessoida kohteen saneerauksen hienosti. Tämä oli suorastaan isännöitsijän unelmaremontti. Työmaalla häärinyt asennusryhmä pysyi samana koko projektin ajan. Asiallisia kavereita. Harvalla työmaalla kaikki sujuu näin hienosti.

Remontti oli suunniteltu hyvin etukäteen, aivan alun tiedottamisesta lähtien. En voi kuin ihmetellä asentajien ammattitaitoa. Paremmin ei olisi kattoremontti voinut sujua. Aina kun joku kysyy minulta laadukasta kattofirmaa, suosittelen Eliittikattoja. Kukaan asukkaista ei ole sanonut tästä remontista ainuttakaan pahaa sanaa!

Pauli Kirmanen ja Eila Kuusiaho, Jämsä

Katso myös

Varttikaton purku turvallisesti
Taloyhtiön asbestia sisältävän katon purku

Onko kiinteistössänne ns. varttikate? Tutustu, miten asbestia sisältävän katon purku ja uusiminen käy valtuutetulla ammmattitaidolla turvallisesti.

Varttikaton asbestipurku

Kattoremontti talvella kannattaa
Kattoremontti talvella kannattaa

Osaavan henkilökunnan, toimivien ja turvallisten työtapojen sekä nykyaikaisen kaluston ansiosta rivitalon ja paritalon kattoremontti onnistuu lumisenakin talvena.

Kattoremontti talvella

RALA Luotettava Kumppani Suomen Vahvimmat Kauppalehden Kasvuyritys Kauppalehden Menestyjäyritys AA-luottoluokitus Bisnode - Lowest Credit Risk King Of Roofs 2019