huopakattoremontti

Katepal-huopakatto on hiljainen ja mukautuu niin kaupunki- kuin maalaismaisemaan.

katepal-huopakatto

huopakatto kotimaisena laatutyönä

Katepal Oy on maamme johtava huopatuotteiden valmistaja, pirkanmaalainen perheyritys jo vuodesta 1949. Käsissämme huopakate taipuu haastaviinkin muotoihin ja soveltuu kaikille kattokaltevuuksille - Katepal-huopakattomallisto mahdollistaa kodillesi juuri toiveidesi mukaisen katon, perinteisellä tai modernimmalla ilmeellä.

kestävä, hiljainen ja helppohoitoinen huopakatto vuosikymmenestä toiseen

Laadukas huopakatto pitää tekniset ominaisuutensa paukkupakkasista kesähelteisiin. Huopakatto on hiljainen: se ei ropise sateessa tai pauku tuulessa. Pintamateriaali on helppo huoltaa, ja se ikääntyy kauniisti ruostumatta tai kupruilematta. Karhean pinnan ansiosta lumi pysyy katolla ja valuu pois turvallisesti - näin vältyt katolta putoavan lumen aiheuttamilta ongelmilta.

Kerromme mielellämme lisää Katepal-huopakatoista, kattolaatoista ja värivaihtoehdoista.

Ota yhteyttä sinua lähellä olevaan myyntiedustajaan!

Huopakaton kattoremontti

Tiedätkö kotisi katon kunnon?

Usein katon kunnon arviointi jää katolla viivähtäväksi katseeksi. Katto on paljon muutakin kuin ulos näkyvä pinta: Talon yläpohjan täytyy toimia kokonaisuutena oikein, jotta sen alla voidaan hyvin. Katon tuulettuvuus, kondessiveden poisjohtaminen ja katon rakenteet ovat jopa tärkeämpiä kuin katemateriaalin pinnan kunto.

Siksi katto kannattaa tarkistuttaa ammattilaisella pintaa syvemmältä. Me löydämme myös katon piilevät ongelmat.

Tilaa maksuton katon kuntokartoitus nyt!

Ilmainen katon kuntoarvio, katon kunnon tarkastaminen - Eliittikatot Oy