huopakattoremontti

Icopal-huopakatto on hiljainen ja mukautuu niin kaupunki- kuin maalaismaisemaan.

Icopal-huopakatto

huopakatto kotimaisena laatutyönä

Icopal Oy on maamme johtava huopatuotteiden valmistaja. Käsissämme huopakate taipuu haastaviinkin muotoihin ja soveltuu kaikille kattokaltevuuksille - Icopal-huopakattomallisto mahdollistaa kodillesi juuri toiveidesi mukaisen katon, perinteisellä tai modernimmalla ilmeellä.

kestävä, hiljainen ja helppohoitoinen huopakatto vuosikymmenestä toiseen

Laadukas huopakatto pitää tekniset ominaisuutensa paukkupakkasista kesähelteisiin. Huopakatto on hiljainen: se ei ropise sateessa tai pauku tuulessa. Pintamateriaali on helppo huoltaa, ja se ikääntyy kauniisti ruostumatta tai kupruilematta. Karhean pinnan ansiosta lumi pysyy katolla ja valuu pois turvallisesti - näin vältyt katolta putoavan lumen aiheuttamilta ongelmilta.

Kerromme mielellämme lisää Icopal-huopakatoista, kattolaatoista ja värivaihtoehdoista.

Ota yhteyttä sinua lähellä olevaan myyntiedustajaan!

Huopakaton kattoremontti

Katso myös

Katso milloin on kattoremontin aika - Eliittikatot Oy
kattoremontin
aika?

Huopakatto vuotaa? Huopakatolla kasvaa sammalta tai jäkälää? Huopakatto kupruilee? Katso tavallisimmat hälytysmerkit kattoremontin tarpeellisuudesta.

Milloin kattoremontti?

Kattoremontti vaihe vaiheelta
Kattoremontti vaihe vaiheelta

Olemme tarkkaa työtä tekevä kotimainen kattoyritys. Kattoasentajan päivä näyttää, miten laadukas uusi kotimainen katto valmistuu vaihe vaiheelta.

Kattoremontti vaihe vaiheelta

Kattoremontti talvella kannattaa
Kattoremontti talvella kannattaa

Osaavan henkilökunnan, toimivien ja turvallisten työtapojen sekä nykyaikaisen kaluston ansiosta kattoremontti onnistuu lumisenakin talvena.

Kattoremontti talvella

Kattoremontin rahoitus
HuopaKattoremontti kuukausierissä

Pienellä kuukausimaksulla toteutuu suurempikin huopakattoremontti. Kattotilillä nyt rajoitetun ajan jopa 6 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Kattoremontin rahoitus

Tiedätkö kotisi katon kunnon?

Usein katon kunnon arviointi jää katolla viivähtäväksi katseeksi. Katto on paljon muutakin kuin ulos näkyvä pinta: Talon yläpohjan täytyy toimia kokonaisuutena oikein, jotta sen alla voidaan hyvin. Katon tuulettuvuus, kondessiveden poisjohtaminen ja katon rakenteet ovat jopa tärkeämpiä kuin katemateriaalin pinnan kunto.

Siksi katto kannattaa tarkistuttaa ammattilaisella pintaa syvemmältä. Me löydämme myös katon piilevät ongelmat.

Tilaa maksuton katon kuntokartoitus nyt!

Ilmainen katon kuntoarvio, katon kunnon tarkastaminen - Eliittikatot Oy
RALA Luotettava Kumppani Suomen Vahvimmat Kauppalehden Kasvuyritys Kauppalehden Menestyjäyritys AA-luottoluokitus Bisnode - Lowest Credit Risk King Of Roofs 2019