eliittikatot yrityksenä

Eliittikatot Oy on tehnyt kattoja suomalaisiin koteihin yli 20 vuotta. Olemme remontoineet tuhansien kotien katot ja kartoittaneet moninkertaisen määrän kunnon. Teemme myös ulkoverhousremontit, ulkoverhouksen huoltomaalaukset, pinnoitukset sekä ulkovaippaan liittyvät energiaremontit.

Todistettua osaamista

RALA-pätevyys - Eliittikatot OyEliittikatot Oy on RALA-sertifioitu yritys. Me hoidamme yhteiskunnalliset velvoitteet ja olemme sitoutuneet toimintamme tason jatkuvaan kehittämiseen. Katso tilaajavastuuraportti, jossa tiedot maksetuista veroista ja vakuutuksista.

luottokelpoinen yritys

AA-luottoluokitus ja riskiluokitus 1 - Eliittikatot OyEliittikatot Oy:llä on keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

Luottoluokitusluokkamme on AA.

Riskiluokituksemme on 1. Alhaisimpaan riskiluokkaan kuuluu suomalaisyrityksistä vain pieni osa.

Paras kattoasentaja

King of Roofs 2019 - Eliittikatot OyOrmax Monierin “King of Roofs” -kilpailussa valitaan Suomen paras kattoasentaja. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Monier Partner Clubiin kuuluvat kattoasennusliikkeet ja valinta tehdään vuoden aikana toteutetun kattotyön pohjalta.

Eliittikatot Oy on voittanut kattojen kuninkuuden jo kolmena vuotena. Vuonna 2017 kilpailu ratkaistiin yleisöäänestyksellä. Vuoden 2019 kilpailussa oli vuorossa historiallisen, suojellun talon kattoremontti.

Lue lisää voittajakohteistamme sekä katso upeat kuvat ja video

Luotettava Kumppani

Luotettava Kumppani - Eliittikatot OyKuulumme Vastuu Group Oy:n Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Se tarkoittaa, että tuemme rehtiä toimintaa rakennusalalla ja toimimme harmaata taloutta vastaan. Tietomme ovat aina ajan tasalla.

menestyjäyritys

Menestyjäyritys - Eliittikatot OyKauppalehti Oy:n tutkimus- ja analyysiyksikkö Balance Consultingin on myöntänyt Eliittikatot Oy:lle Menestyjä-sertifikaatin. Sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Vahvat yhteistyökumppanit

Vahvat yhteistyökumppanit

Miksi Eliittikatot?

luottamusta, vastuullisuutta ja uuden oppimista

Laadukas kattoremontti valmistuu aikataulussa.

Langat osaavissa käsissä

Katon ostajan on voitava luottaa, että projektit etenevät aikatauluissaan ja Eliittikatto on yhtä laadukas maamme joka kolkassa. Panostamme vahvasti remonttikohteen ja työntekijöidemme turvallisuuteen työn jokaisessa vaiheessa - turvallisen katon lisäksi myös sen teettäminen Eliittikatoilla on turvallista! Lue lisää työturvallisuudesta

Oppiminen on yksi arvoistamme.

Oppiminen on yksi arvoistamme

Opimme aina uutta, ja hyödynnämme sen jatkuvasti parempana palvelun laatuna. Joskus on hyvä käydä oppimassa muuallakin kuin katolla!

Aidon Eliittikaton toteutus alkaa huolellisesta suunnittelusta.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty - tämä totuus ei muuksi muutu. Myös jokaisen Eliittikaton totetutus alkaa huolellisesta suunnittelusta.

Eliittikatot Oy huolehtii katosta kokonaisuutena.

Huolehdimme lukuisista seikoista, kotisi parhaaksi

Katon tuulettuvuus on oleellinen asia. Huolehdimme, että aluskatteen alapuolella on tuuletustila, samoin aluskatteen ja vesikatteen välissä. Samalla mahdoliset painumat oikaistaan.
Katso kattoasentajan päivä ja kattoremontti vaihe vaiheelta

Kattoremontti tekee kodistasi ryhdikkään ja komean.

Ryhdikkyyttä ja komeutta
kodillesi

Remontin jälkeen kotisi on ryhdikäs ja komea. Ammattilaisten työn jälki jää elämään ja kestämään vuosikymmeniksi eteenpäin.

Eliittikatot asiakastyytyväisyys

asiakastyytyväisyytemme on kiitettävä

2017 tehdyn kyselytutkimuksen mukaan meihin luottaneiden asiakkaiden kokonaisarvio oli jälleen kiitettävä, asteikolla 1-5.

Tiedätkö kotisi katon kunnon?

Usein katon kunnon arviointi jää katolla viivähtäväksi katseeksi. Katto on paljon muutakin kuin ulos näkyvä pinta: Talon yläpohjan täytyy toimia kokonaisuutena oikein, jotta sen alla voidaan hyvin. Katon tuulettuvuus, kondessiveden poisjohtaminen ja katon rakenteet ovat jopa tärkeämpiä kuin katemateriaalin pinnan kunto.

Siksi katto kannattaa tarkistuttaa ammattilaisella pintaa syvemmältä. Me löydämme myös katon piilevät ongelmat.

Tilaa maksuton katon kuntokartoitus nyt!

Ilmainen katon kuntoarvio, katon kunnon tarkastaminen - Eliittikatot Oy
RALA Luotettava Kumppani Suomen Vahvimmat Kauppalehden Kasvuyritys Kauppalehden Menestyjäyritys AA-luottoluokitus Bisnode - Lowest Credit Risk King Of Roofs 2019