Ajankohtaista

Kotisi ylin ystävä - myös koronavirusepidemian aikana

Koronaviruksen vuoksi ja valmiuslakien voimassa ollessa noudatamme erityistä huolellisuutta toiminnassamme. Flunssaisena ja flunsaaoireisena työskentely kontaktissa työkavereihin tai asiakkaisiin on kielletty. Noudatamme kättelykieltoa ja erityisen hyvää käsihygieniaa. Seuraamme viranomaisten tiedotuksia ja noudatamme niitä. Valmiuslakien voimassa ollessakin pyrimme kantamaan yhteiskuntavastuuta niin, että työntekijät voivat tehdä työtään ja ansaita palkkansa.

Virusepidemiasta huolimatta katon huono kunto saattaa yllättää vaikka tänään.
Me olemme käytettävissä - Haluamme olla nyt ja tulevaisuudessa Kotisi Ylin Ystävä.

Kattoremontti talvella? Parhaat asennusajat varataan nyt!

Osaavan henkilökunnan, toimivien ja turvallisten työtapojen sekä nykyaikaisen kaluston ansiosta luminenkaan talvi ei ole kattoremontin este. Vähemmästä ruuhkasta johtuen kattoremontti talvella tai keväällä on nopeampi ja edullisempi.

Lue lisää, miksi kattoremontti talvella kannattaa

Vuosiarvonta suoritettu

Juuri suoritetussa 15 000 € kattoremonttiarvonnassa voitto osui Jesse Keräselle Espooseen. Jesselle on ilmoitettu henkilökohtaisesti ja voiton virallinen luovutus on 20.12.

Parhaimmat onnittelut ja kiitos kaikille osallistuneille!

Katon pinnoitus - Käyttöikää, huollettavuutta ja uusi ilme

Katon pinnoitus on edullinen ja nopea tapa palauttaa kulunut tiilikatto uutta vastaavaksi ja jatkaa sen käyttöikää jopa 20 vuotta. Myös katon huollettavuus helpottuu, ja käyttämillämme kattovalmistajan hyväksymillä pinnoiteaineilla kattotiilesi alkuperäinen takuu säilyy. Voit turvallisesti siirtää suuremman kattoremontin myöhemmäksi!

Lue lisää katon pinnoituksesta

Lue uusi Katolla-lehti!

Eliittikatot oy:n Katolla-asiakaslehti 2019Uudessa Katolla-lehdessä jälleen monta mielenkiintoista tarinaa asiakkaistamme, heidän erilaisista katto- ja ulkoverhousremonttikohteista sekä luotetuista yhteistyökumppaneistamme.

Mukana myös tunnelmia jo kolmannesta King of Roofs -kilpailun voittajakohteestamme, joka tällä kertaa on muusikko Berislav Jurisicin perheen levähdyspaikka Ruotsinpyhtään Ruukissa.

Lue uusi Katolla-lehti

Eliittikatot oy jälleen kattojen kuningas!

King of Roofs -kilpailu

King of Roogs 2019 -kilpailun voittanut kattoremonttikohde on Ruotsinpyhtään Ruukin alueella sijaitseva, vuonna 1806 rakennettu upea Vaasanlinna.

Eliittikatot Oy voitti "Kattojen kunkku" -kilpailun jo kolmannen kerran.

Tutustu King of Roofs 2019 -voittajakohteeseen

Eliittikatot Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan

Eliittikatot Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan, jonka saa vain 3,5 % suomalaisista yrityksistä.

Bisnode Finlandin luottokelpoisuusluokka eli Rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä. Keräämällä ja analysoimalla järjestelmällisesti toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota se arvioi yrityksen luottokelpoisuutta sekä kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä velvotteista.

Tiedätkö kotisi katon kunnon?

Usein katon kunnon arviointi jää katolla viivähtäväksi katseeksi. Katto on paljon muutakin kuin ulos näkyvä pinta: Talon yläpohjan täytyy toimia kokonaisuutena oikein, jotta sen alla voidaan hyvin. Katon tuulettuvuus, kondessiveden poisjohtaminen ja katon rakenteet ovat jopa tärkeämpiä kuin katemateriaalin pinnan kunto.

Siksi katto kannattaa tarkistuttaa ammattilaisella pintaa syvemmältä. Me löydämme myös katon piilevät ongelmat.

Tilaa maksuton katon kuntokartoitus nyt!

Ilmainen katon kuntoarvio, katon kunnon tarkastaminen - Eliittikatot Oy
RALA Luotettava Kumppani Suomen Vahvimmat Kauppalehden Kasvuyritys Kauppalehden Menestyjäyritys AA-luottoluokitus Bisnode - Lowest Credit Risk King Of Roofs 2019